Нови вести


Забава

Победникот од „Ѕвездите на Гранд“ - Ристе Ристески заљубен до уши во преубава Кичевчанка?

Атрактивното момче од Охрид – Ристе Ристески кој победи во мега шоуто „Ѕвездите на Гранд“ буквално плени со неговиот шармантен стил и изглед, така што девојките не останаа рамнодушни да го покажат тоа јавно и по социјалните мрежи.. Но... Прочитај повеќе

Порта © 2017. Сите права се задржани. Секое копирање на дел или целосна репродукција на нашите содржини е забранета.