YouTube Macedonia: БамБо со нов стрим / ново видео | 07.07 Ноќен Стрим #5

Вечерва БамБо се вклучи на неговиот официјален ЈуТјуб канал со СТРИМ во живо.

Истиот моментално можете да го проследите LIVE или после завршување на истиот линк можете да ги прегледате сите случувања.

– Интересно е тоа што во видеото му ветуваме спонзорство „монитор“ за потребите на нашиот БамБо во живо од Порта.МК, само напред царе! 🙂