Вечерва 23 Часот НОЌЕН СТРИМ #7 На YouTube каналот на БамБо

Нашиот познат ЈуТјубер БамБо вечерва со лајв стрим од 23ч.

Следете во живо клик: https://youtube.com/watch?v=aoPU_n0WsOY&feature=youtu.be