(ГАЛЕРИЈА) Внатре и од блиску во најдобриот хотел во светот „Burj Al Arab“

Сонувате за кралски одмор? Сакате да бидете за малку дел од арапската приказна? Луксузна удобност и услуга на највисоко ниво, ова е за вас?

Меѓу пенливите води на Персискиот залив на специјално конструираниот остров се наоѓа  „Burj Al Arab“, најдобриот хотел во светот. Овој пат ќе се задржиме на неговата внатрешност, бидејќи станува збор за брилјантено и оригинално изведена декорација, со најскапите и ретки сорти мермер, кристал, мебел направен од драгоцено дрво, декорација од злато, неверојатно убави теписи…