(ВИДЕО) Елена Ристеска и Хари Мата Хари со прекрасен спот за мега хитот „Још ме плашиш“

84

Денес и официјално Елена Ристеска ни го презентираше својот нов видео спот за најновата песна со балканската звезда Хари Хајрудин Варесанович познат како Хари Мата Хари.

Спотот е снимен во „Хотел Русија“ во Скопје и дел во Белград „Готива“.

Уживајте..