(ВИДЕО) „Етносфера“ на маестро Благојче денес и официјално во етер, заедно со Дамјан Пејчиноски & Џамбо Агушев

Конечно големите мајстори направија една своја изведба наречена „Дафина“ која е вистинско освежување за лето 2017.

Music & Arr: Nikola Micevski
Mixed and Recorded in Studio Xl Momiroski
Music Producer – Dejan Momiroski & Nikolа Micevski
Filmed and Edited by Vesta Production Team

Уживајте: