(ВИДЕО) Госпоѓава сака да „меша“, а тој малку се занесе од појќе…

Овој „жежок“ танц кој се случи на една забава стана апсолутен хит на интернет.

Погледнете!

Meanwhile Happening Right Now At A Childrens Party

Posted by Gossip Mill Nigeria on Sunday, April 30, 2017