Кога мажот ја сака жената, би требало да ги знае овие 20 работи..

Овие 20 факти во врска со жените би требало да ги знае секој маж кога ќе се вљуби.

1 Без доверба во неа – ќе ја загубиш.

2 Биди трпелив за да ја разбереш.

3 Таа не е ни поубав ни понежен пол. Вие сте рамноправни, па и однесувај се така спрема неа.

4 Искрено извинување ја води вашата врска кон подолг пат.

5 Секогаш, секогаш биди нејзината поткрепа.

6 Секогаш биди искрен.

7 Ставај ја на прво место секогаш кога е возможно затоа што и таа така те третира.

8 Не мора да имаш излез од секоја кризна ситуација, само биди покрај неа.

9 Можеби таа не се сака себеси, но со помош на твојата љубов можеби и ќе научи.

10 Не значи дека отсекогаш била таква каква што е покрај тебе.

11 Таа ќе се менува, но тоа не значи дека ќе престане да те сака или дека ти треба да престанеш да ја сакаш.

12 Нејзиното тело е нејзин избор, во секоја смисла.

13 Кога е лута или вознемирена, никогаш не ја прашувај дали е таква поради ПМС-от. Ако го направиш тоа, сиот бес ќе го насочи кон тебе.

14 Дури и да не ја разбираш ситуацијата низ која поминува, почитувај го нејзиниот избор. Половина од битката ќе извојува само ако си со неа.

15 Биди трпелив со неа затоа што и таа е трпелива со тебе.

16 На крајот на денот, секоја жена е поинаква. Таа има свои потреби, желби и цели. Дознај кои се нејзините и помогниѝ да ги оствари.

17Посвети им внимание на деталите во вашиот разговор – малите нешта можат да направат битна разлика.

18 Што и да се случи, биди љубезен.

19 Само ти ја знаеш нејзината вистина, никој друг, и тоа е прекрасно. Ако мислиш поинаку, веднаш ќе се повлече.

20 И на крај, можеби и најважното – и таа оди во тоалет, немој да те изненади тоа!