(ФОТО) Досега необјавена фотографија на Цеца и Аркан од „Интерконтинетал“

Сопругот на фолк дивата, Жељко Ражнатовиќ Аркан беше убиен во „Интерконтинентал“ во 2000 година, но пред тоа беше направена оваа фотографија.

Командантот на некогашната паравоена формација Српка доброволна гарда активна во текот на војните на територијата на поранешна Југославија, во Хрватска и Босна и Хецеговина, беше убиен пред хотелот. Тој на место бил тешко ранет со три куршуми во глава, а неговата сопруга Цеца Ражнатовиќ во тој миг се наоѓала во истиот хотел но далеку од местото на злосторствотот.

Цеца никогаш не ја преболе загубата на сопругот и никогаш не се премажи, ниту има таква намера. А колкава била таа љубов сведочи и оваа фотографија.