(ВИДЕО) Панамските коментатори станаа апсолутен хит, погледнете ги реакциите..

Панама го оствари најголемиот успех во својата историја и за прв пат се пласираше на Светско првенство.

Целата нација го слави овој успех, претседателот утрешниот ден го прогласи за неработен, а на емотивен начин пласманот на СП го доживеаа и панамските коментатори, кои станаа хит на интернет.