(ВИДЕО) Новата песна на Спасен Сиљаноски денес и официјално представена

Денес и официјално беше представена најновата песна на нашиот сограѓанин и естраден уметник Спасен Сиљаноски – „Ќе ти дојдам вечер“.

Текстот е дело на неговата мајка Јагода Сиљаноска, автор на својата музика е Спасен Сиљаноски, додека целиот аранжман е на маестро Златко Миладиноски.

Студиската верзија можете да ја преслушате тука, уживајте: