(ВИДЕО) Погледнете го официјалниот трејлер за биографскиот филм на Мајкл Џексон

Последните години од животот на Мајкл Џексон се инспирација за снимањето на биографскиот филм „Michael Jackson: Searching for Neverland“.

Сценариото во филмот е според книгата „Remember the Time: Protecting Michael Jackson in His Final Days“, напишана од перспектива на неговите телохранители.

Првиот трејлер за филмот е објавен и изгледа малку морничаво. Премиерата е закажана за 29 мај.