YouTube Live Stream со БамБо вечерва од 23:00 – Бидете онлајн

Вечерва во 23:00ч ќе се случи најавуваниот лајв стрим од нашиот Македонски ЈуТјубер БамБо, бидете во тек и следете во живо на неговиот официјален канал на YouTube мрежата. (ќе биде забавно)