Забава

Дознајте кој начин е најбезбеден за патување

Многу луѓе имаат страв од летање, односно се плашат дека авионот ќе се сруши, но би требало да знаете дека веројатно сте побезбедни во авион, отколку во автомобил, автобус… Американскиот отсек за транспорт подели статистички...

Неколку трикови како вашата коса да не изгледа мрсна

Сите имаме денови во кои нашата коса е мрсна, а времето ни ја налага неопходноста да излеземе веднаш, без да имаме време да превземеме многу околу нејзиниот изглед. Денеска ќе ви покажеме неколку начини како...

(ВИДЕО) Запис од кој ќе ви застане здивот, погледнете..

Тимот поврзува два балони со лента по која одат авантуристи на огромна височина! Внимавајте, затоа што срцето навистина ќе ви застане! Тие навистина паѓаат! За среќа нема повредени, ниту пак доволно храбри за да...

Какви мажи ги привлекуваат жените за време на плодните денови?

Овулацијата кај жените предизвикува силни промени, па затоа им стануваат привлечни мажите кои не се нивни партнери. Жените кои се во врска со помалку привлечни и помалку доминантни партнери стануваат многу критични кон нив за...

Древна Јапонска вештина за одстранување болки без таблети

За да се ослободиме од болката, честопати посегнуваме по бројни лекови. Иако медицината многу се развиваше, не можеме да заборавиме на древните методи кои ги користеле нашите предци. Некои од најефикасните методи доаѓаат од...

(ВИДЕО) Ова се 10-те нај опасни патишта во светот на кои не би сакале...

До каде сте спремни да одите за да доживеете добар поглед и доза на возбудување? Дали би се возеле со автомобил по најопасните патишта на нашата планета? Видеото кое следи ги прикажува 10-те најопасни коловози...