Забава Занимливости

(ВИДЕО) Свештеникот им приреди изненадување, кое младоженците вечно ќе го паметат

Уште сонуваат венчавката да им биде најубавиот ден како од соништата, на некои им успева, на некои не. Крис и Леа својата венчавка ќе ја паметат додека се живи, најмногу поради изненадувањето што им го приредил свештеникот.

Поточно, свештеникот одлучил да запее песна во чест на младенците на свој сопствен начин како негов подарок и благослов на двете вљубени души. Младенците, роднините и сите присутни биле воодушевени, но како не би биле после ваков величенствен настан?

На вакво нешто човек не може да остане рамнодушен, навистина гаѓа во срце!

Ова видео има над 20 милиони прегледи за многу кратко време, па така не гледаме причина зошто и вие не би го погледнале. Споделете го со пријателите бидејќи сме сигурни дека ќе им го разубавите денот!

Уживајте!