Кичево Случувања

Денес во Кичево предвидена крводарителна акција

Од Институтот за трансфузиона медицина на Република Македонија известуваат дека за ден 24.07.2018 год. (вторник) се планирани крводарителни акции со месното население во Кичево и Куманово.