Забава Занимливости

(ВИДЕО) Имате ли храброст да се качите на оваа лулашка?

Во една провинција во Кина има лулашка која е поставена на работ на провалија длабока 300 метри.

Лулањето се препорачува само за зависници од адреналин, на кои не им пречи да лебдат над амбисот заштитени само со тенок сигурносен појас.

Дури ни гледањето на видеото не се препорачува за луѓе со слабо срце:

Leave a Comment