Култура Музика

Ален плени со новиот пред новогодишен хит „Конобар“

Мега популарниот Ален Хасановиќ во најава за возбудлива 2018 не почести со одличен хит и видео спот за песната „Конобар“

Уживајте, посакувајќи среќни новогодишни и божиќни празници!!