Кичево Музика Настани

Арсениј од мали нозе по стапките на татко му Спасен Сиљаноски од Кичево (ВИДЕО)

Нашиот Спасен Сиљаноски – Паце како и мама Ана се горди на своето синче кое полека но сигурно гледаме дека оди по стапките на татка` си.

Денес во организација на Градинката каде што Арсениј ги има своите први почетоци од школувањето во предновогодишната програма го пееше големиот хит на татко му „Ке ти дојдам“ ..

Браво Арсениј! 🤗

Arsenij so pesnata od Tato na novogodisna priredba vo gradinka 😀

Geplaatst door Spasen Siljanoski Vtor Profil op Woensdag 26 december 2018