Свет Случувања

(ВИДЕО) Топ модел го нападна презентерот зошто ја допрел за задникот!

Раиса Техеиро топ моделот за кој многу пишуваат била дел од една емисија во која се демонстрирало правилниот начин на нанесување на крема за сончање.

Но, презентерот постојано ја допирал девојката за задникот. Па таа постојано му повторувала на водителот дека не треба да ја допира по задникот туку да ја намачка на рацете, стомакот и грбот.

Во моментот кога презентерот ја допре девојката за задникот и покрај предупредувањата таа го изгуби трпението го удри задолжениот за презентација, така што веднаш го напушти снимањето.

Погледнете го есклузивното видео кое неколку пати беше тргнато од YouTube мрежата:

https://www.youtube.com/watch?v=Bl2KaHZaOeA