Кичево Настани Случувања

Вечерва во Кичево свечено отворен „ATVA Kitchen & Bar“ ресторан во склоп на „Atva Residence Hotel“

Вечерва во придружба на многу посетители беше свечено отворен и најавениот „ATVA Kitchen & Bar“ ресторанот кој е во склоп на Atva Residence Hotel опремен во ултра модерен стил, следејќи ги најновите трендови во ентериерното уредување.

Главна цел беше комбинација на прекрасна природа, надополнета во современ уникатен простор за максимално уживање на посетителите.

Објектот располага со затворен дел и летна тераса позиционирана веднаш до река.

Ресторанот ќе биде отворен секој ден, преку целата година почнувајќи од утрешниот ден Недела..