Занимливости Кичево

„Bacardi“: Отворени работни позиции за приготвување храна, придружи се!

Нашиот познат Кичевски Lounge Bar „Bacardi“ поради проширување на работните активности во својата индустрија Ве известува дека има потреба од дополнителен персонал – работници за приготвување храна во кујна, кои ќе бидат со редовен работен однос.

Предност ќе се земе вашето претходно работно искуство и познавање во кујнскиот занает.

Аплицирајте веднаш и приклучете се во искусниот тим на најдобрите:

☎️ 075/416-550

📩 Приватна порака на „Bacardi“ fan page.