Кичево Случувања

Lounge Bar „Bacardi“ има потреба од работнички за во кујна и доставувачи на храна

Lounge Bar „Bacardi“ го зголемува својот тим за работа.

Како што не известија имаат потреба од работнички за во кујна кој ќе бидат со редовен работен однос, како и шофери за достава на предходно нарачана храна кои имаат важечка возачка дозвола (Б-Категорија)

Сите заинтересирани може да не контактирате нас како и на телефонскиот број директно 075/416-550.

Контактирај и вработи се!

Со почит, Бакарди.