Занимливости Кичево Храна

„Bacardi“ Lounge Bar Кичево – Има потреба од помошник за во кујна

„Bacardi“ Lounge Bar – Кичево има потреба од помошник за во кујна кој ќе биде со редовен платен однос со сменска работа.

Сите заинтересирани можат да остварат контакт на бројот 075/416-550 или во просториите на локалот.

Предходно работно искуство во кујнскиот занает ќе се смета за предност.

Придружете се на успешниот тим!