Кичево Случувања

Услугите на Lounge Bar Bacardi повторно активни од денес

После заслужениот колективен одмор тимот на Lounge Bar Bacardi денес стартува со работа.

Вкусете ги најубавите јадења и пред јадења, вкусните пици и специјалитети.

Нарачајте храна на 076/599-566 и бидете брзо и квалитетно услужени!

Повелете!

Тимот на Bacardi