Кичево Случувања

Bacardi Lounge Bar поради најавата за водоснабдување утре ќе почне со работа од втора смена

Известување од нашиот Lounge Bar Bacardi:

Имено, поради најавениот застој во водоснабдување и работа на водоводната мрежа која го покрива и реонот на нашиот локал ве известуваме дека утрешниот ден 11.07.2018 (Среда) ќе го одпочниме со редовната втора смена или 15:00 часот.

Со почит.