Занимливости Кичево

Отворени нови работни позиции во Bacardi Lounge Bar – Кичево

Нашиот добро познат локал Lounge Bar Bacardi вработува луѓе за прием на порачки, како и доставувачи на предходно порачана храна.

Сите заинтересирани кои сакаат да се приклучат на еден исклучително искусен лидерски тим кој нуди одлични услови за работа можат да се информираат на моб: 075/416-550, во просториите на објектот или во приватна порака на нашата официјална страница.

Bacardi тимот ве очекува!