Забава Занимливости

Баксуз или незнаење? Најлошо изведен пенал во историјата (ВИДЕО)

Видеото од озведувањето на овој пенал стана апсолутен хит, а момчењто доби епитет најголем баксуз.

Момчето ја намести топката за да изведе пенал, а потоа го насмеа цел свет…