Забава Македонија Музика

Нема одмор за „ИнструМЕНТАЛ Бенд“, продолжуваат со изненадувања, уживајте во Балканскиот микс! (ВИДЕО)

 

Не уморливите момчиња од „ИнструМЕНТАЛ Бенд“ кои ги полнат дискотеките во Македонија, со уште еден микс Балкански песни за своите верни обожаватели.

Преслушајте, лајкувајте и споделете! 🙂