Кичево Случувања

(ВИДЕО) Денес во домашен амбиент повторно дојде срнчето Бамби од кичевското село Белица

Па барање на голем број Македонци од нашата држава и дијаспората Беличани денес споделија ново видео каде јасно се гледа дека популарното срнче по име Бамби повторно дојде денес по храна во топлиот дом на ова семејство.

Poradi ogromniot interes za site nasi prijateli od celiot svet na najgledanite video zapisi od nasata stranica koi…

Geplaatst door BELICA – БЕЛИЦА op Maandag 28 januari 2019