Живот Здравје Случувања

Прва фотографија после операција на Златко Дојчиноски – БамБо

Нашиот херој Златко БамБо за кој сите сложно и добронамерно збиравме хуманитарни парични надоместоци успешно ја заврши операцијата.

Ви ја пренесуваме неговата прва фотографија од својот профил после операција

Драги пријатели операцијата помина успешно се чувствувам добро ВИ БЛАГОДАРАМ НА СИТЕ и се гледаме за брзо <3

Geplaatst door Zlatko Dojcinoski op Woensdag 5 september 2018

Наскоро повеќе за неговото здравје и сите патешествија.

Држи се брат, со тебе сме!