Култура Музика

Бендот Anna O со промоција на вториот албум „Гробот на еден робот“

На 04.08. на терасата во НУЦК ”Бели Мугри” – Кочани , Anna O. ќе го промовираат нивниот втор албум ”Гробот на еден робот”. Албумот излегува за два независни домашни лејбaли: Kran Records и Deny Records.

На самата промоција публиката ќе има можност да си купи компакт диск од албумот по цена од 200 денари и маица по цена од 500 денари.

Промоцијата ќе ја отворат Палиндром од Скопје.

Почеток од 21:30h. Влез: СЛОБОДЕН.