Култура Музика

Бендот Дупер со нова песна и видео

После големиот успех на нивната прва песна Не сум твој тип, ова е ново освежување на македонската музичка сцена.
Музиката текстот и аранжманот се на Дупер.
Снимање, микс и мастер се на Дејан Момироски, XL Студио Момироски
Режисер на спотот е Томи Акимовски 

Уживајте во прекрасниот звук.