Кичево Случувања

Кичевско: До 15:00 часот без електрична енергија овие села

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа денес без напојување со електрична енергија ќе останат:

Од 09:00 до 15:00 часот корисниците од селата Модриште, Калуѓерец, Лаѓ, Моѓилец, Инче, Могилечка Река, Манастир Св.Богоридица и Киска Космофон (опш.Кичево);