Забава Занимливости

BMW ја подготвува Serieѕ 8 Gran Coupe

По купето од новата „Serieѕ 8“, „BMW“ ќе претстави и кабриолет, но и „Gran Coupe“ верзија која беше забележана за време на тестирањата на патиштата

Германскиот производител претходно потврди дека работи на моделот „Serieѕ 8“ со 4 врати, a сега сме во можност да ги погледнеме „шпионски“ фотографии од претпродукциската верзија, сепак и натаму е сокриен под маскирна фолија.