Забава Настани

Најава за 8-миот официјален „BMW“ собир на BMW Club Macedonia

Дојде време за нова средба и луда забава!

Традиционално 8-ми пат по ред македонскиот авто клуб посветен на германскиот бренд BMW ќе го одржи нивниот собир, овој пат после Куманово, се селиме долу на Југ – токму во Дојран.

Со присуство на специјални гости, на предвидениот простор ќе бидат присутни околу секакви модели на BMW – така што може да претпоставиме само колку луда забава ќе ни приредат организаторите.

Па затоа ги покануваме сите сопственици и љубители на овој бренд, во Недела на 14-ти Октомври од 11 часот во Дојран да присуствуваат на 8-миот собир на BMW Club Macedonia.