Балкан Случувања

Кога ќе видите како овој Босанец го мие автомобилот, ќе ви биде мака како не сте се сетиле вие (ВИДЕО)

На Фејсбук се појави снимка на која се гледа како еден Сарајлија го мие автомобил.

Се чини дека на Босанецот не му се симнувало по скалите за да го измие автомобилот, па така тој едноставно го земал цревото и неговиот автомобил го изми од прозорецот на првиот кат.

Kakav je ovo kralj! Pogledajte kako Sarajlia pere svoj automobil…

Kakav je ovo kralj! Pogledajte kako Sarajlia pere svoj automobil… 😀

Geplaatst door Samo u BiH op Maandag 2 juli 2018