Живот Забава Занимливости

Брус Ли може вода да му носи на малиов, погледнете зошто! (ВИДЕО)

Брус Ли, роден Ли Џун Фан, беше актер, мајстор на боречки вештини, филозоф, режисер, продуцент, сц нарист и основач на приодот на борба наречен „Џит Кун До“.

Тој се смета за културна икона и еден од највлијателните борци на 20 век.

Нема кој не го знае овој човек. Но, сега хит во светот е малиот Брус Ли.

Кога ќе го погледнете ова момче, ќе заборавите на славниот мајстор на боречки вештини.

Mini Bruce Lee

This little boy is the biggest fan of Bruce Lee

Geplaatst door Daily Viral Stories op Woensdag 15 augustus 2018