Брутален холандски полицаец – безмилосно ја претепа жената пред очите на присутните (ВИДЕО)

126 прегледи

Шокантното и вознемирувачко видео кое беше споделувано на социјалните мрежи ја прикажува на дело бруталноста на група холандски полицајци, од кои еден посебно се истакна со својата неоправдана агресивност.

Полицаецот безмилосно ја претепа една девојка откако таа, револтирана што негова колешка полицајка грубо ја турна на земја, се обиде претходно да му удри шамар, а потоа се размава и по другите околу него.

Фашизмът в ЕС

Холандия . 21 век ! Нещастниците в ЕС … и нещастният ЕС…Ако видите такова нещо пред вас, не бъдете безучастни.

Geplaatst door Петър Низамов Petar Nizamov op zaterdag 2 juni 2018

Нема детали под видеото ниту каде се случило, ниту како дошло до инцидентот, но се гледа дека интервенцијата на полицајците е прилично груба и несразмерна и дека девојката најверојатно е под дејство на алкохол.