Свет Случувања

Брзата реакција го спаси од удар од залетана летва (ВИДЕО)

Џим Канторе е познат метеоролог кој неретко известува од локации на кои временските услови се прилично лоши. Додека правеше пренос во живо за временска, една летва оја се откина од оградата му прелета буквално покрај него.

Канторе пренесуваше од Флорида кога ураганот „Мајкл“ беснееше таму. Додека се бореше со силниот ветер и дождот, покрај него пролета залетаната летва.