Кичево Случувања

Car Club „Кичево“ со своја организација на „Car Show“ – 27 Мај 2018

Како што врват годините шоу од ваков карактер станува се по интересен и по посетен настан за секоја генерација, а главни виновници за тоа како минатата година така и оваа ќе бидат членовите кои ќе стојат зад целата организација и кои не уморно работат веќе половина година на својот проект – Car Club „Кичево“ на кои нашиот тим од ПортаМК ќе им биде главен медиумски покровител..

Оваа година ве покануваат на вториот по ред собир, каде се надеваме дека ќе уживате!

За сите останати информации околу собирот како и негови значајни точки и категории ќе бидете на време известени.

  • Мал дел од ланскиот прв собир каде успеавме и покрај поголемите потешкотии за прв пат да направиме нешто, каде не сплоти со многу пријателства, искуства и мотив за нешто поголемо што ќе следи.