Кичево Случувања

Официјално видео од Car Show 2018 во Кичево реализирано на 27.5.2018

Официјално видео од второто по ред Car Show 2018 во Кичево реализирано од Car Club – Кичево на ден 27.05.2018..

Голема благодарност до сите учесници и гости!

Уживајте..

Close
error: Содржините се забранети за копирање!