Здравје

Само еден чекор за среќа и радост на Златко! Недостасуваат уште 1000€ #Донираме #ОдСрцеЗаБамБо

Во овој момент упатуваме голема благодарност за досегашната хуманост на сите добри луѓе кои донираа и помогнаа финансиски директно или преку овозможените сервиси.

Исто така ве информираме дека потребен е уште еден чекор за среќа и радост, потребни се уште само 61.000 денари и сумата за операција на Златко ќе биде комплетна!

Ни остануваат уште 17 дена за тоа да го направиме и убедени сме во тоа, бидејќи покажавме дека можеме и поголемиот дел е веќе собран!

Ајде добри луѓе, да донираме, споделете ја статијата да допре до секој еден!

Податоци за донации од Македонија и надвор од нашата држава:

НЛБ Тутунска Банка
Жиро сметка: 210501718996413
Целна ознака: „ОД СРЦЕ ЗА БАМБО

За донации надвор од државата
Име и презиме: Златко Дојчиноски
Адреса: Крушевска Република 33 – Македонски Брод
IBAN Code: MK07210501718996413

Име на банка: NLB BANKA AD Skopje
Адреса на банка: Majka Tereza br.1
Земја: MAKEDONIJA
SWIFT: TUTNMK22

Донации преку интернет
www.streamlabs.com/bambohd
PayPal: zdojcinoski@yahoo.com

Донации преку мобилен телефон
www.keepme.live/x/u/bambo