Кичево Случувања

Честитки по повод Божик од Lounge Bar „Bacardi“

Нашиот синоним за квалитетна храна и специјалитети Lounge Bar „Bacardi“ упатува честитки по повод големиот Христијански празник Божик, со искрени желби за добро здравје, среќа и бериќет.

Денешниот ден 07.01.2019 е не работен, локалот ќе биде отворен на 08.01.2019 Вторник.

Со почит.

Христос се роди!

Навистина се роди!