Кичево Случувања

Клуб Имиџ „Masquerade Party“ за 1-ви Април

Нашиот Кичевски Клуб „Имиџ“ и оваа година организира Маскенбал по повод 1-ви Април „Денот на шегата“.

Се што треба да направите е да резервирате на време, да ги подготвите вашите најубави и уникатни маски и заеднички да се забавуваме, традиционално како секоја година.

За DJ подиумот ќе биде задолжен одличниот домаќин DJ FREAKY, како и нашиот тим во соработка со Клуб Имиџ кој ќе ја создаде најубавата мега-галерија само за вас!

Повеќе за наградите и организацијата ќе најдете со кликање на официјалниот facebook настан ТУКА

Бидете тука, се гледаме!