Кичево Случувања

Уште еден човек од Кичево со убоди од куче-скитник на свои 76 години

Вчера на 25.12.2018 година Б.Н.(76) од Кичево пријавил дека околу 11:30 часот на улица „Партизански одреди“ во Кичево бил каснат од куче во пределот на левата нога.

Инфо: Дневен билтен на МВР