Гејминг Гејминг во Македонија Свет

CS:GO – Тимот на Macedonia со дури двајца наши Кичевчани прават крш на IESF World Championship 2018 (LIVE)

Нашата репрезентација имаше чест да го отвори светскиот IESF турнир каде ги победи Намбијците 16:1 – повеќе ТУКА

Да ги поздравиме и нашите двајца Кичевчани кои ги бранат боите на нашата репрезентација – Иван Цветаноски и Дуле Кацески!

Плејадата продолжува, каде следен е тимот на Израел!

На линкот ТУКА можете да го следите мечот како и конечниот резултат по завршетокот преку Live Scoreboard или во ЖИВО преку единствениот livestream ТУКА

НАПРЕД!