Култура Музика

(ВИДЕО) Дамјан Стојаноски со нов спот за хитот „Тешко мина докторе“

Нашето Кичевско грло, лозата на фамилија Стојаноски – Дамјан, синот на доајенот на Македонската народна песна легендата Војо Стојаноски и официјално го сними својот прв спот за хитот „Тешко мина докторе“

Проследете ја одличната видео изработка, во соработка со IN TV – Македонската Музичка Сателитска Телевизија

https://www.youtube.com/watch?v=MsVE4strRp4