Даниел од Кичево со своето ново оро првенче (ВИДЕО)

Саксофонистот Даниел Божиноски сними видео запис за неговото прво музичко остварување насловено “Алтано оро”. Видео записот се снимаше на повеќе локации во прекрасниот Охрид, односно во стариот дел од градот, а во соработка со ИН Продукција.

Заедно со маестро Златко Миладиноски и неговиот аранжман, ова е негово прво авторско дело, така што најави уште многу новитети..

Даниел како што знаеме е член на НОТА Бенд од Кичево каде може често пати да ве забавуваат низ вашите свечености..

Ова е новото оро на Даниел, се надеваме дека ќе ви се допадне: