Балкан Македонија Музика Случувања

„Despacito“ на македонски начин – со орце, со сè (ВИДЕО)

Македонската дијаспора во Канада растура во „традиционален“ стил на хитот „Despacito“. Овие се пишани како „македонските златни девојки“, кои рокаат во „Свети Димитрија Солунски“, Маркхам, Онтарио.

Despasito – Macedonian way😀😀😃 By Macedonian Golden Girls at St. Dimitrija Solunski, Markham.

Geplaatst door Sonja&Oliver Band op Zondag 9 december 2018